Det har ta mig tusan sina avigsidor att äga en Audi. Men missförstå mig rätt, det är en fantastisk bil på alla sätt och vis, och det är inte bilen som är problemet. Nej då, det är att hitta en vettig och kompetent verkstad som kan serva den åt mig. Ja ja ja, det finns mängder med bra bilverkstäder här i Malmö, men poängen är att det måste mara en verkstad som är auktoriserad för Audi. På så sätt vet jag att de som servar bilen har full koll på Audi-bilar och vet vad de gör. Skulle något behöva bytas ut så kommer jag också att få originalreservdelar. Jag är nämligen inte naiv nog att tro att jag kommer att behålla den här bilen för evigt. Förr eller senare kommer det att bli dags att byta upp sig (till en Audi av nyare modell, givetvis). Då vill jag få bästa möjliga pris för min gamla, och för det krävs att jag bara anlitar auktoriserade Audi-verkstäder.

Att hitta en sådan i Malmö har inte varit helt lätt, men nu verkar mitt sökande äntligen vara slut. Mechanum är en Göteborgs-bilverkstad som etablerat sig här, vilket gör att det nu finns en Audi verkstad i Malmö. Än så länge har jag inte lämnat in bilen hos dem, men vad jag sett och läst gör att de verkar mycket lovande. Priserna är även de mycket rimliga, och då de är auktoriserade inte bara för Audi utan en hel hög olika bilmärken så känns det som om de är verkligt kompetenta.

Så nu när det börjar bli dags att serva Audin så vet jag vart jag ska vända mig. Återkommer nog efter servningen för att meddela hur pass bra de är och om jag kan rekommendera dem till andra Audi-ägare här nere i Malmö. Men det ser definitivt väldigt lovande ut.