Jag tycker mycket om mitt jobb, men jag tycker förstås väldigt mycket om att vara ledig också. Igår hade jag en ledig dag och då passade jag bland annat på att gå ut och äta med en vän som jag inte hade träffat på ett tag. Han och jag gick i samma klass på gymnasiet och var väldigt nära vänner då. Sedan flyttade han till Australien och nu träffas vi tyvärr ganska sällan, men när vi väl gör det så är det alltid roligt. Nu var han hemma i Sverige och hälsade på släkten så då passade vi på att ses!

Jag passade också på att gå lite på stan på min lediga dag. Jag kände att jag behövde uppdatera garderoben lite, och ofta blir det så att jag mest handlar i den butiken där jag jobbar. Det är ju inte så konstigt egentligen med tanke på att jag är där typ jämt och ser alla kläder som kommer in och ganska sällan har tid att gå i andra affärer, men ibland ger jag mig ut och kollar hur läget ser ut på andra ställen och den här gången fick jag faktiskt med mig både ett par jeans och två tröjor hem.

På kvällen gick jag på bio och såg Godzilla. Den var riktigt bra faktiskt. Godzilla har väl alltid varit lite av ett favoritmonster för mig, och jag tycker att det är roligt att Bryan Cranston är med i filmen eftersom jag älskar honom som Walter White i teveserien Breaking Bad. Definitivt en sevärd film enligt min åsikt. Här kan ni spana in trailern: