Om ni har följt den hör bloggen så minns ni kanske att jag för ungefär ett och ett halvt år sedan skrev ett blogginlägg om att jag var så himla trött på mitt kök. Jag hade då hittat ett tips på nätet där någon hade bytt ut sina köksluckor och med små medel fått hela köket att se ut som nytt. Jag bestämde mig där och då för att det var något som jag också ville göra, och sagt och gjort så satte jag mig och googlade på köksluckor Malmö och hittade Mälarkök som jag fastnade för.

Det dröjde inte länge innan jag kontaktade Mälarkök och det hela började med att de kom hem till mig på ett gratis hembesök och mätte mina befintliga köksstommar. De hade också med sig prover på luckor och handtag så att jag i lugn och ro i mitt egna kök kunde bestämma mig för vilken typ av lucka jag ville ha. Och om jag nu inte hade kunnat bestämma mig där och då så var de beredda att komma på ytterligare ett kostnadsfritt hembesök. Snacka om service! Men jag kunde som tur var bestämma mig ganska snabbt, och när jag hade gjort mitt val var det bara att luta sig tillbaka och vänta.

När luckorna var redo att sättas upp kom en montör hem till mig och fixade det hela väldigt snabbt och smidigt. Hade jag monterat luckorna själv hade det definitivt tagit betydligt längre tid. Inte för att det verkade direkt svårt, men jag råkar vara född med tummen någonstans mitt i handen och jag hade förmodligen lyckats sätta luckorna upp och ner eller något liknande. Jag känner mig själv, så jag valde att inte utsätta mig för det när det nu fanns proffs som kunde hjälpa till.

Så det var en historia som slutade lyckligt kan man säga, för nu trivs jag riktigt bra i mitt kök och står gärna där och lagar mat eller bakar och njuter av att se de vackra luckorna!