Varmt välkommen till min nya blogg! Jag heter Martin och den här bloggen kommer att handla en hel del om datorer. Datorer är mitt största intresse så det känns ganska naturligt att jag skapar en blogg om just det. Jag gillar allt som har med datorer att göra, men framförallt gillar jag hårdvaran och att bygga ihop datorer.

Jag har ständigt nya projekt på gång och jag bygger både datorer för eget bruk och för att det är så roligt att bygga. De jag bygger för nöjes skull säljer jag och tjänar på så sätt också lite pengar på mitt intresse. Det kostar förstås en del pengar också, men bygger man till exempel en riktigt vass speldator så kan man få ganska mycket för den om man hittar rätt köpare.

Nåja, nog om pengar nu. Den här bloggen handlar som sagt mycket om datorer men den handlar också om annat som sker i min vardag. Av det jag har skrivit förstår jag att det är lätt att få uppfattningen att jag är en tvättäkta datanörd, och även om jag visserligen ser mig själv som en sådan (och är stolt över det!) så betyder inte det att jag sitter och hukar över ett skrivbord dagarna i ända.

Mycket av min fritid ägnar jag åt detta, men jag har förstås ett arbete också och det har inget alls med datorer att göra. Jag jobbar nämligen i en klädbutik. Bilden av en datanörd är ofta någon som kanske inte bryr sig så mycket om utseende, men jag kan lova att vi kommer i alla skepnader. Jag tycker mode och kläder är roligt, så det blir kanske lite om det i bloggen också. Ja, det var väl det. Nu kör vi!