Höstväder är perfekt väder för att sitta inne och fixa och dona och bygga datorer. På sommaren tycker folk att man är konstig när man vill sitta inne, men nu kan man göra det utan dåligt samvete. Regnet öser ner och jag tycker att det är riktigt mysigt att sitta inne och pyssla när man hör hur regndropparna smattrar mot rutan. Det är ju ett inomhusintresse jag har, så det blir många kvällar och lediga dagar inomhus. Fast det är ju skönt att vara ute också såklart, men regnet slipper jag gärna.

Just nu håller jag på att uppdatera min dator med lite nytt som jag har köpt. Bland annat ett nytt grafikkort som ska göra upplevelsen av spel ännu bättre. Jag spelar ju en del och då framförallt WoW. Den 13 november släpps den nya expansionen Warlords of Draenor, och då vill man ju vara förberedd! Jag har förstås redan förbeställt spelnyckeln som gör att jag får tillgång till spelet vid release. Det ska bli riktigt kul!