Sist jag skrev här skulle jag byta värmepump eftersom att min luftvärmepump hade börjat krångla. Den fungerar nu! Jag var tvungen att köpa en ny pump, men sedan dess har den fungerat felfritt. Uppvärmningskostnaden har till och med blivit lägre vilket ju är positivt. (Och nu vet jag att en värmepump har en livslängd på cirka 20 år.)

Anledningen till att jag inte har varit inne här och skrivit är att jag har fått ett nytt jobb. Som ni vet är jag väldigt intresserad av teknik, framför allt datorer, och jag jobbar nu heltid som programmerare på ett företag som jag verkligen tycker om.

En annan rolig nyhet är att jag har förlovat mig! Vi ska gifta oss i december.

Minecraft

Ingen har väl missat att Minecraft har fått ett uppsving i år igen? Jag måste erkänna att jag har blivit riktigt fast. Runt 2009–2012 spelade jag otroligt mycket, men sen tröttnade jag. Det är kul att återvända till gamla maps. Visste ni förresten att Notch aldrig hade för avsikt att skapa creepers? Han skulle egentligen göra en gris men råkade byta siffrorna för önskad höjd och längd när han skrev in koden så att grisen förvandlades till det som idag är känt som en creeper. En lyckat misstag med andra ord.