Det är inte alltid helt lätt att ordna med födelsedagspresenter till de man tycker som mest om, speciellt när man har varit tillsammans i några år. Det blir svårt, och många gånger blir också ekonomin gemensam, vilket egentligen betyder att man köper presenter till sig själv för egna pengar. Alltså inte att någon annan gör det. Det gör inte direkt saken enklare, men vi gör så gott vi kan med det vi har. Därför så ser vi till att alltid hålla våra önskelistor uppdaterade, så är det bara att välja och vraka när andan faller på. Här är några av de saker som hon önskar sig just nu.

Fotfil
Jag vet att det kanske låter lite märkligt, men det har gjorts mycket reklam om den här automatiska fotfilen och tydligen ska den också vara ganska bra. Så jag vet inte riktigt om det kommer bli just den till födelsedagen, men det är definitivt en möjlig julklapp.

Kläder
Det verkar inte som att hon kan få för mycket kläder, utan det ska alltid till mer och mer. Det är lite märkligt kan jag tycka, men vem är jag att säga vad som är rätt och riktigt för en annan människa? Alla är vi unika på våra egna sätt och har de behov vi har, och är det så att hon vill ha mer kläder hela tiden så är det så. Det gör det ju rätt lätt att faktiskt köpa grejer till henne.

Sminksaker
Hon är, precis som så många andra kvinnor, i behov av smink och hon har sitt favoritmärke i Maria Åkerberg. Då är det skönt att det är lätt och smidigt att köpa dessa produkter online. Det är med andra ord högst troligt att det kommer att bli smink till födelsedagen. Är du nyfiken på vad det är för smink som hon är intresserad av så finns produkter från Maria Åkerberg här, på det ställe som jag själv köper ifrån.