När det gäller spel är det WoW som är favoriten. Enligt mig så är det ett spel som har allt. Det har en spännande story, intressanta karaktärer, bra grafik och det utvecklas ständigt. Den som har varit med ett tag märker till exempel att länderna ändrar utseende beroende på vad som händer i världen och sådana saker. Nu är väl inte WoW det enda spelet som är uppbyggt så, men jag tycker ändå att det har något speciellt som andra spel inte har.

Jag har spelat en del PvP förut och varit med i grupper som spelat lite mer seriöst, men nu för tiden tycker jag faktiskt att det är skönast att bara spela för sig själv och mot spelet istället för mot andra spelare. Det finns så mycket att upptäcka i WoW som man inte upptäcker om man bara är fokuserad på att levla snabbt och komma långt. Min favoritkaraktär är för tillfället min worgen. Jag gillar verkligen storyn bakom hur han blev biten och sedan sakta men säkert förvandlades till varulv. Där har de verkligen tänkt till.

Jag spelar inte så värst mycket längre men ibland händer det och då är det verkligen roligt. Det brukar ofta bli över jul och sommaren när man har perioder av lite längre ledighet. Då brukar jag betala för någon månad, för det är ju roligast att spela när man verkligen har tid att göra det. Det kan lätt försvinna några timmar när man spelar, och speciellt på vintern är det ett trevligt sätt att fördriva tiden. På sommaren har man kanske annat för sig, men det passar ju bra när det regnar!